Default Screen Resolution Wide Screen Resolution
Kezdőlap
Glorius-WEB Nyomtatás E-mail
1996 óta készítünk weboldalakat...
 
Mára már nem kétséges, hogy egy komoly vállalkozásnak az interneten is meg kell jelennie.
Ügyfeleid döntését - hogy fontolóra veszik a Veled való üzlet megkötését - nagy valószínűséggel megelőzi, hogy "rád keresnek a neten", azaz megnézik, mit tudhat rólad a világ. Ha ez a tájékozódás egy jól megoldott weboldal közvetítésével fog bekövetkezni, jó esélyed van a folytatásra is, létrejön az üzlet.
 
Itt az idő, hogy megjelenj a "neten"! Legyen modern, informatív weboldalad!
Kérésedre már meglévő, régi típusú weboldalaidat korszerűsítjük, így céged internetes megjelenése ismét versenyképes lesz.
 
Alapvetően weboldalak építésével foglalkozunk: a nemzetközi szabványoknak megfelelő kódolással készült, profik által fejlesztett, népes felhasználói közösség által kipróbált építőelemekből rakjuk össze egyedi igényeidnek legjobban megfelelő weboldaladat. Olyan ez, mint a házépítés: jó minőségű falazóelemekből, korszerű nyílászárókkal, modern gépészeti rendszerrel felépítjük a házadat és segítünk a belső berendezésben is.

Korszerű CMS (Content Management Systems) rendszünkkel megoldható, hogy a weboldaladon található információkat Te magad (vagy munkatársaid - szövegszerkesztői ismeretek birtokában) naponta vagy akár negyedóránként frissítheted (erre a célra nem kell külön webmestert fizetned...).